Företagsfest är de anställdas fest

För många människor är företagsfesterna några av de största höjdpunkterna på året. Festen är en möjlighet för människor att prata med kollegor dem aldrig skulle pratat om till vardags och då vi svenska oftast träffar våra respektive på arbetsplatsen kan man nästan dra slutsatsen att företagsfesterna är en bidragande orsak.

FöretagsfestVarje fest har sin tid

Vi har fyra olika tillfällen på året när vi i regel har företagsfester. Året börjar för många företag med någon form av fest eller kick-off för att inleda våren. Nästa fest som ofta äger rum är en sommar fest runt midsommar och någon vecka innan industrisemestern. Självklart måste vi även fira att semestern är slut och att hösten är på väg i slutet av oktober. Efter det är det läge för årets fest på alla företag, nämligen det obligatoriska julbordet som brukar äga rum i början av december.

 

Baksidan med firmafesterna

Det finns naturligtvis många nackdelar med firmafesterna också, det är allmän känt att festerna ofta spårar ut och att bråk, svek och annat ont kommer upp efter några glas. Det är också vanligt att alkoholnivån blir så pass hög att aggressioner och annat ont sätter fart på diskussioner som gör att gränser bryts. Efter en företagsfest på större företag är det vanligt att många säger upp sig.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170