Industrilampor och industriell stil

industrilamporEn inredningsstil som växer otroligt snabbt och mycket just nu är den industriella stilen. I Sverige har det fortfarande inte riktigt slagit genom men inom 3 år kommer vi med största säkerhet både hitta mer driftwood, industrilampor och Vintage möbler i svenska hem. Om man tittar på andra framstående inredningsstäder och länder runt om i europa och värden så ser man snabbt att både i London, New York och Amsterdam är den industriella stilen den som växer snabbast.

Var ska man leta efter möblerna?

Att hitta stilen kan vara svårt i Sverige. Speciellt om man inte bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det kommer fler och fler som säljer inredningen på nätet och i de större städerna är det idag inga problem att köpa en industrihampa i inredningsbutiker. En hemsida att rekommendera om du vill ha inspiration är reformasthlm.se. I webshoppen hittar du

  • Stolar
  • Tavlor
  • Industrilampor
  • Bord

Och mycket mer. Missa inte att titta på deras vintage äppellådor. Med hjälp av äppellådor får du på ett snyggt sätt ordning i den stökigaste lägenheten och du har även möjlighet att bygga annat av dem som tex sko ställ eller ett soffbord.

Industrilampor

Dem snyggaste industrilamporna som säljs i butiker just nu kommer ofta från fabriker i olika balt länder så som Polen och Estland. Då man läggar ner eller förnyar fabriker plockar man ner belysningen säljer den till någon som drar om elen och säljer dem vidare i mindre partier till olika inredningsbutiker. Priset för större lampor i bra skick ligger på 3-9´000 kr. Ofta är lampan tillverkad i zink vilket gör den lätt och i många fall är dem emaljerade på utsidan. Att se skillnad på en ny producerad och en gammal kan för ett otränat öga vara svårt men det man kan titta på är hur sluten den är och om den är i zink eller rostfritt stål. Stål används oftast i nya industrilampor.

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170