Howard fåtölj och soffa

Howard serien är en klassiker som hängt med över ett hundra år. Det är nämligen Howard & Sons som på 1800- talet la grunden till den soffmodell som vi idag kallar howard soffa. Idag säljs någon form av howard fåtölj och soffa i nästan alla möbelbutiker i hela Sverige, kanske till och med i hela värden.

Howard fåtölj

Material i Howard möblerna

Sedan ungefär 10 år tillbaka har soffmodellen utvecklats ganska mycket men hela tiden med ett traditionellt formspråk med des mjuka former, låga armstöd och ben med hjul på i mässing. Nuvarande modeller är oftast producerade till stor del i möbelskum och ibland en blandning av möbelskum och dun. Ursprungligen producerades soffan enbart i dun och fick då en mjukare och härligare komfort.

 

Köp av howard fåtölj eller soffa

Idag kan du köpa en howard fåtölj eller soffan från ca 6000 kr i olika webshoppar. Jag måste dock lämna en varning för soffor i den prisklassen då komforten nästan alltid är dålig i dem och du kan inte räkna med att en soffa för 6000 kr ska hålla i mer än ett par år.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /storage/content/09/139409/allaprylar.com/public_html/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 170